Zibro Kamin/ Clima

Zibro Petroleum kachels

Er is al een echte Zibro vanaf 159,00!!


 

Zibro R 24 TC (80 m)

Deze enkelbrander van Zibro is zeer compact, licht van gewicht en heel eenvoudig te bedienen, zodat je hem overal kunt inzetten. Thuis en in het vakantieverblijf. De kachel werkt zonder gas en afvoer. Zelfs een stopcontact is niet nodig.

De nostalgische brander zorgt voor een aangename stralingswarmte. Het model is extreem stil en razendsnel op temperatuur. De zichtbare vlam in combinatie met de behaaglijke gloed van het compacte verbrandingssysteem (800°C) brengt warmte en sfeer in huis.

De omvalbeveiliging en veiligheidsstop garanderen een veilig gebruik. Je hebt geen lucifers nodig om de R 24 TC te ontsteken: een druk op de knop is voldoende. Het model wordt compleet geleverd met een brandstofhevelpomp.


ZibroR24TC

Zibro R 26 T (110 m³)

De Zibro R 26 T kachel is lekker compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen.

De R 26 T van Zibro is uitgerust met een omvalbeveiliging en veiligheidsstop. Een stopcontact heeft u voor dit model niet nodig. Lucifers ook niet: u ontsteekt de brander met één druk op de knop. De verplaatsbare kachels van Zibro, altijd een bron van behaaglijkheid!


Zibro R26T

Zibro R 421 E (95 m³)

Deze Turbo is lekker compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. Een stopcontact heeft u voor dit model niet nodig. Lucifers ook niet: u ontsteekt de brander met één druk op de knop.

De R 421 E is voorzien van de E-guard functie en de kous heeft een extra lange levensduur. De Turbo’s van Zibro, altijd een bron van behaaglijkheid!

Zibro R 617 E (110 m³)

Met zijn behaaglijke gloed en stralingswarmte is de R 617 E echt een haard om uzelf heerlijk te verwarmen. Deze Turbo is licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen.

Een stopcontact heeft u voor de R 617 E niet nodig. Lucifers ook niet: u ontsteekt de brander met één druk op de knop. Tevens is dit model is voorzien van de E-guard functie. De Turbo’s van Zibro, altijd een bron van behaaglijkheid!

 

 

zibro r617E

Zibro SRE 229 TC (120 m³)

De Zibro Laserkachel SRE 229 TC heeft een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten en enkele functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. En afvoer of gasaansluiting is niet nodig.

Het grote voordeel van de Zibro SRE 229 TC Laserkachel is dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instelbaar is. Dankzij het zelfdenkende besturingssysteem Fuzzy Logic en de timerfunctie is de ruimte op het gewenste tijdstip op temperatuur. Volautomatisch berekent de kachel het meest efficiënte verbrandingsniveau.

Bij extreme kou kan de boosterstart ingeschakeld worden, zodat de ruimte extra snel op de gewenste temperatuur is. De verbeterde spaarstand houdt nauwkeurig de ingestelde temperatuur bij en stelt het verbrandingsniveau automatisch bij. De brandstof wordt zo optimaal benut.

 

Zibro SRE229TC

Zibro SRE 237 E (150 m³)

Deze krachtige Laserkachels brengt veel warmte in huis. Via het geïntegreerde digitale display kan eenvoudig de gewenste temperatuur of functie geselecteerd worden. De ingebouwde thermostaat past het vermogen op basis van de ingestelde temperatuur aan.

Verder is dit model voorzien van de meeste standaard functionaliteiten zoals een dagtimer, boosterstart, E-Guard en Fuzzy Logic. Dankzij de 'Fuzzy Logic' op de Zibro SRE 237 E is de ruimte op het gewenste tijdstip op de vooraf ingestelde temperatuur. Deze Laser kachel is tevens voorzien van een comforttoets. Daarmee kan het bijvullen van de brandstof enige tijd uitgesteld worden. De Lasers van Zibro, vol technisch vernuft!

 

Zibro SRE229TC

Zibro SRE 340 E (170 m³)

Deze parelwitte designkachel is uitgerust met een unieke bewegingssensor. Wanneer niemand in de ruimte aanwezig is, schakelt het apparaat naar een lager niveau.

Een tweede pluspunt van de SRE 340 E is de verbeterde spaarstand. Deze handhaaft zeer nauwkeurig de ingestelde temperatuur en schakelt de kachel automatisch naar een aangepast verbrandingsniveau wanneer de temperatuur afwijkt van de ingestelde temperatuur. In combinatie met de nieuwe bewegingssensor kunt u tot maar liefst 19% extra energie besparen. De Lasers van Zibro, vol technisch vernuft!

 

Zibro SRE229TC

Zibro SRE 346 E Pearl white (190 m³)

Deze nieuwe parelwitte designkachel is uitgerust met een unieke bewegingssensor die ervoor zorgt dat de kachel niet onnodig blijft branden als er niemand in de ruimte aanwezig is. De geïntegreerde weektimer maakt de SRE 346 E meer dan compleet. Een aanwinst in de woonkamer.

Het tweede pluspunt van de  vernieuwde SRE 346 E is de verbeterde spaarstand. Deze handhaaft zeer nauwkeurig de ingestelde temperatuur en schakelt de kachel automatisch naar een aangepast verbrandingsniveau wanneer de temperatuur afwijkt van de ingestelde temperatuur. In combinatie met de nieuwe bewegingssensor kunt u tot maar liefst 19% extra energie besparen. De Lasers van Zibro, vol technisch vernuft!

 

Zibro SRE229TC

Zibro Luchtreinigers

Zibro A 40 (100 m³)

Deze Zibro luchtreiniger is misschien wel de beste in zijn klasse. Naast de basisfuncties beschikt deze over een afstandsbediening en een uitgebreid display. Daarop geven twee indicatoren aan hoe het gesteld is met de stof- en geurverontreiniging in de ruimte: het resultaat van gevoelige sensoren.

Door een speciaal programma in te schakelen, kunt u de reinigingskracht van dit Zibro model versterkt inzetten tegen pollen of tabaksrook. Verder is deze luchtreiniger voorzien van een HEPA-filter, een vinding afkomstig uit de professionele clean room technologie. De lucht in de ruimte passeert zo'n 3 keer per uur het zeer fijne filtersysteem van Zibro. Dit HEPA superfilter vangt stof, schimmels, pollen en bacteriën uit de lucht. Dit alles nadat een gaasfilter al het grovere werk heeft gedaan. Tevens is dit model voorzien van een enzymen-actief filter, micro-organisme worden zo geneutraliseerd. Onaangename luchtjes worden op hun beurt vastgehouden in het actief koolfilter. Zibro, zuivert de lucht in huis!


Zibro A 40

Zibro ontvochtigers

Zibro D 512 (75 m³)

Een glanzend witte afwerking en strakke lijnen, gecombineerd met een fraai display. Dankzij dit eigentijdse design is de D 512 een toevoeging aan vrijwel elk interieur.

De D 512 behoort tot de stilste modellen van de markt. Dankzij de waterproof buitenkant kunnen ze ook gebruikt worden in vochtige ruimtes. Het drie-laags filterpakket vangt schadelijke deeltjes op en verwijdert onaangename geurtjes tijdens het ontvochtigen. Het model is voorzien van een timer en wanneer het opvangreservoir vol is, klinkt een waarschuwingssignaal.  


Zibro A 40

Zibro D 516 (105 m³)

De Zibro D 516 is een toevoeging aan vrijwel elk interieur. Niet alleen een prachtige afwerking. Het heeft ook strakke lijnen, een fraai display en kent diverse innovaties.

Deze ontvochtiger behoort tot de stilste modellen op de markt. Het is waterproof en verspreidt droge lucht gelijkmatig door de ruimte. Het drie-laags filterpakket vangt schadelijke deeltjes op en verwijdert onaangename geurtjes tijdens het ontvochtigen. De D 516 is voorzien van een timer en wanneer het opvangreservoir vol is, klinkt een waarschuwingssignaal. Ook licht de ring om het display rood op. Het apparaat schakelt zichzelf vervolgens uit.

 


Zibro A 40

Zibro D 520 (130 m³)

De Zibro D 520 is voorzien van diverse innovaties, is strak afgewerkt en heeft een fraai display. Het heeft een eigentijds design en behoort tot de stilste ontvochtigersmodellen op de markt.

De D 520 is één van de stilste modellen op de markt. Danzij de waterproof buitenkant kan dit model ook gebruikt worden in vochtige ruimtes. De bewegende lamellen verspreiden de droge lucht gelijkmatig door de ruimte. Het drie-laags filterpakket vangt schadelijk deeltjes op en verwijdert onaangename geurtjes tijdens het ontvochtigen. De D 520 is voorzien van een timer en wanneer het opvangreservoir vol is, klinkt een waarschuwingsmateriaal. Ook licht de ring om het display rood op. Het apparaat schakelt zichzelf vervolgens uit.


Zibro A 40

Zibro DD 108 (75 m³)

Omdat de capaciteit van traditionele ontvochtigers sterk afhankelijk is van de omgevingstemperatuur, ontwikkelde Zibro speciaal voor u deze ontvochtiger. In tegenstelling tot onze andere modellen werkt de DD 108 niet op basis van een koudemiddel om vocht aan de lucht te onttrekken. Het maakt gebruik van hygroscopische (vochtabsorberende) eigenschappen die ongeacht de omgevingstemperatuur nagenoeg constant blijven.

Dankzij deze nieuwe absorptie-technologie functioneert deze Zibro ontvochtiger juist bij lage temperaturen optimaal. In de ‘silent mode’ werkt de ontvochtiger fluisterstil, maar u kunt ook de ‘powerfull mode’ inschakelen voor extra kracht, bijvoorbeeld om de was te drogen. In de ‘auto mode’ kiest de DD 108 zelf de juiste stand. Bovendien is het apparaat uitgerust met een ionisator, wat de luchtvitaliteit in huis ten goede komt. Het verfijnd filtersysteem beschermt tegen allergenen. Zibro, alles voor de juiste luchtvochtigheid!

Zibro A 40